Gratis verzending | Vandaag besteld, is morgen in huis | 14 dagen retourgarantie

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen, mocht je toch hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op via support@tomsblue.nl

Bestelling

Aangezien wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-14 werkdagen voor Nederland. Ons uniek businessmodel maakt het mogelijk om te besparen op transport-, opslag- ,verpakkings- en verzendkosten. In ruil hiervoor kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent. Daarnaast nemen we ook de verzendkosten voor eigen rekening.

Update: De huidige coronacrisis heeft helaas ook invloed op onze levertijd, waardoor uw bestelling wat vertraging kan opleveren. Wij hopen op uw begrip! Heeft u na 18 werkdagen nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee!   

Vervelend dat u uw bestelling nog niet hebt mogen ontvangen! In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Door onvoorziene omstandigheden kan het weleens voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt.

Heeft u na 18 werkdagen nog steeds niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Wij kijken graag met u mee!   

Wij werken met verschillende leveranciers samen, waardoor het mogelijk is dat de producten afzonderlijk van elkaar worden verzonden. Mocht er een product ontbreken ontvangt u deze doorgaans binnen enkele werkdagen. Excuses voor het ongemak!  

Nee, wij kunnen helaas geen wijzigingen aanbrengen in uw bestelling. Om uw bestelling zo snel als mogelijk te kunnen leveren wordt deze zo snel als mogelijk doorgezet naar onze leverancier.  

Op onze Track en Trace pagina kunt u uw e-mailadres en ordernummer invoeren om uw pakket te volgen.   

Retourneren

Als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over een door u aangeschaft product, kunt u iedere bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen aan ons retourneren. Nadat we het product hebben gecontroleerd, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening staat. 

Als u niet tevreden bent over uw bestelling kun u deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. We willen graag alle geretourneerde producten terugnemen. Is een product echter in een staat waarin wij het product niet kunnen accepteren, dan moeten wij het product mogelijk weer aan u retourneren. Controleer dan altijd of het product is voorzien van labels en etiketten en of er geen gebruikssporen zijn. 

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van een Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

U kunt het retourformulier op de retourbeleidpagina downloaden. 

Verzending

Wij kennen geen minimale bestelhoeveelheid en nemen de verzendkosten van de bestelling geheel voor eigen rekening.* |

*Het kan weleens voorkomen dat wij ter promotie een aantal artikelen GRATIS weggeven. Om de kosten enigszins te dekken rekenen wij hiervoor €6,95 aan verzendkosten. 

Vanaf het moment dat uw bestelling is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Houd rekening met een verwerkingstijd van 1-3 werkdagen.  

Gratis verzending

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening!

Retourneren

Klanten hebben het recht om binnen 14 dagen na levering van het product een retour aan te vragen.

Tevredenheidsgarantie

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie omdat wij pas echt tevreden zijn als jij tevreden bent.