Gratis verzending | Vandaag besteld, is morgen in huis | 14 dagen retourgarantie

FAQs

V: HOE CONTROLEER IK DE STATUS VAN MIJN BESTELLING?
A: Bij het plaatsen van uw bestelling kan het tot 2 werkdagen duren voordat uw bestelling is verwerkt. De leveranciers pakken uw bestelde item (s) in en verzenden het pakket (en) zo snel mogelijk. Als u geen updates over uw bestelling heeft ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op en we zullen er alles aan doen om dit te onderzoeken.

Vraag: HOELANG DUURT VERZENDING?
A: Het kan tot 1 week duren voordat uw bestelling is verwerkt en nog eens 3 dagen om te worden verzonden. De leveranciers bevinden zich in China.

V: Ik heb twee producten besteld, maar heb er maar één ontvangen ... WAT GEBEURT ER?
A: Aangezien er een groot assortiment producten aanwezig is met verschillende leveranciers,  is het mogelijk dat sommige producten afzonderlijk worden verzonden. Maak je geen zorgen, het is heel normaal dat je een product een paar dagen voor het andere ontvangt.

V: IS UW WEBSITE VEILIG MET MIJN PERSOONLIJKE INFORMATIE?
A: Absoluut! We gebruiken SSL-beveiliging om ervoor te zorgen dat al uw persoonlijke gegevens worden versleuteld. We slaan uw creditcardgegevens niet op en deze worden eenmalig gebruikt bij aankoop van uw product. Vervolgens worden uw creditcardgegevens verwijderd.

V: HOE BESTEL IK OP UW WEBSITE?
A: Zoek het gewenste product en klik op de knop 'Toevoegen aan winkelwagentje'. Vul uw verzend- en factuurgegevens in en onze leveranciers zullen uw bestelling zo snel mogelijk naar u verzenden!

V: BIEDT U EEN KWALITEITSGARANTIE VOOR ALLE PRODUCTEN DIE WORDEN VERKOCHT?
A: Absoluut! Als uw product niet bevalt of schade aan het product vindt, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We doen er alles aan om je de beste winkelervaring te bezorgen. U kunt gewoon contact met ons opnemen en we zullen het voor u regelen.

V: HOE KAN IK MET U IN CONTACT KOMEN?
A: We behandelen klantenservice via e-mail. Stuur ons een e-mail op support@tomblue.com met al uw vragen of opmerkingen.

V: BIEDT U EEN TERUGBETALING ALS IK HET PRODUCT NIET HOUD?
A: Bezoek onze terugbetalingspagina voor volledige details. Als u nog vragen heeft die niet in onze FAQ zijn beantwoord, neem dan contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis verzending

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening!

Retourneren

Klanten hebben het recht om binnen 14 dagen na levering van het product een retour aan te vragen.

Tevredenheidsgarantie

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie omdat wij pas echt tevreden zijn als jij tevreden bent.