Gratis verzending | Vandaag besteld, is morgen in huis | 14 dagen retourgarantie

Help Centrum

Bestelling & levering

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De gemiddelde levertijd bedraagt 7-15 dagen. De producten worden namelijk direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Door dit unieke businessmodel kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent. 

De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas komt het wel eens voor dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt.

Wilt u de status van uw bestelling checken? Lees dan ons retourbeleid.

Heeft u 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op via de mail, ons team helpt u graag verder!

Ik mis een aantal producten bij mijn bestelling, hoe kan dat?

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten
afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit uw bestelling ontbreken ontvangt u deze doorgaans na 2-3 dagen. Dus wees gerust, uw bestelling komt er aan! 

Hoe zit het met de verzendkosten?

De verzending is helemaal GRATIS en Tom Blue zorgt ervoor dat u netjes een track en trace code ontvangt waarmee de bestelling te voet gevolgd kan worden.

 

Ruilen & retourneren 

Ik wil een product ruilen of retourneren, hoe werkt dat?

Het kan altijd voorkomen dat een product geruild of geretourneerd dient te worden. Bij Tom Blue vinden wij dat u volledig in uw recht staat en daarom doen wij hier dan ook geen seconde moeilijk over. Er zitten echter wel een aantal regels aan verbonden, zorg daarom dat u deze goed leest.

Alles over het ruil- en retourbeleid kunt u hier vinden

Track & trace

De track en trace geeft geen informatie aan, hoe kan dit?

Vanaf het moment dat uw pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de track en trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.

Waar vind ik mijn track en trace code?

Je kunt je bestelling volgen door op onze  track en trace pagina je ordernummer en e-mailadres in te voeren. Het ordernummer kun je vinden in de orderbevestiging die je direct na het plaatsen van je bestelling van ons ontvangt.

Gratis verzending

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening!

Retourneren

Klanten hebben het recht om binnen 14 dagen na levering van het product een retour aan te vragen.

Tevredenheidsgarantie

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie omdat wij pas echt tevreden zijn als jij tevreden bent.