Gratis verzending | Vandaag besteld, is morgen in huis | 14 dagen retourgarantie

Over ons

Bij Tom Blue bieden we u een uitstekende winkelervaring. De producten die wij presenteren op dit bemiddelingsplatform zijn voor bezoekers op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen via de standaard winkelpraktijken. Zelfs als u niet zeker weet wat u wilt, heeft onze e-shop verschillende manieren om u te helpen uw behoeften te identificeren.

Voor verschillende leveranciers zijn wij al een langere tijd actief en het is ons gelukt om online een gerenommeerde vestiging op te bouwen. We hebben een geweldig team en streven ernaar om ons bedrijf steeds meer te laten groeien, door bezoekers de beste beschikbare producten te bieden die nodig zijn voor het dagelijkse leven.

Ons verhaal
We hebben voor jullie een selectie gemaakt van probleem oplossende producten die uw leven een stukje makkelijker zullen maken. Elk product is zorgvuldig geselecteerd door onze watchers. Wij zullen elke maand nieuwe producten voor u selecteren en het huidige aanbod blijven verversen. Wij bieden u de garantie dat er elke maand maar liefst 20 top producten in onze shop staan die problemen in het dagelijkse leven zullen oplossen!

 

Bedrijfsinformatie

Tom Blue staat geregistreerd bij de kamer van koophandel onder KVK-nummer *****956 (op aanvraag) en is gevestigd in Nederland. Het ontvangen van ons btw-identificatienummer is mogelijk op aanvraag. 

 

Bemiddelingsplatform

Tom Blue is een bemiddelingsplatform voor partners uit China. De partners voorzien de klanten van producten en Tom Blue voorziet de partners van een afzetmarkt in Nederland via ons bemiddelingsplatform in de vorm van een website.

 

Tom Blue representeerd de volgende waarden:

  • Uniek
  • Ultieme klantervaring
  • Kwaliteitsproducten
  • Alles met een lach

Welkom in onze wereld. Welkom bij Tom Blue.

 

 

Gratis verzending

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening!

Retourneren

Klanten hebben het recht om binnen 14 dagen na levering van het product een retour aan te vragen.

Tevredenheidsgarantie

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie omdat wij pas echt tevreden zijn als jij tevreden bent.